Saturday, December 25, 2010

Onbux - järgmine Neobux?

Kui te järgmise sissekande lugemisega alustate, siis arvatavasti te juba teate, mida tähendab GPT? Kui ei, siis lugege sissekannet; Raha Teenimine Internetis

Onbux

Tõsi - Neobux on meiega olnud juba aastaid ning "toitnud", kuid neobuxile on tekkinud lisaks ka konkurent GPT valdkonnas - Onbux, mis on tegelenud juba ~2 aastat ning on oma liikmetele välja maksnud c. ~$2.000.000. Mis teeb meie rahas kokku circa 23 000 000 EEK. Kui nüüd mõelda, siis päris tõsine summa juba. Loodame, et see sait püsib ning ei kao kuhugi, seniks aga soovitan päevas 5min arvuti taga istuda ning klikid ära teha - Onbuxis.

Kindlasti olete kuulnud sellisest GPT - ´get paid to´ saidist nagu Neobux. Võib öelda, et Onbux on suurel tõusu teel ning see tõus on väga kõrge & suur loodetavasti.
Onbux on oma liikmetele juba ligikaudu $2,000,000 maksnud. Isegi mina olen sellest osa saanud ning olen sealt kokku kogunud juba circa $25.
Onbuxil on normaalne hind kliki eest 0,01 USD klikk mis on üli hea, mõistlikud upgrade programmid ja referalite rentimis hinnad. Seda lehte soovitan ma kasutada, sest kasutan seda isegi ning arvatavasti jäängi kasutama.
Kuidas liituda saan? Kliki siia
Kui oled ära liitunud siis polegi midagi muud üle jäänud, kui menüüst "ads" ning hakkad klikkima.
Edukat teenimist teile!

No comments:

Post a Comment